Kérdése van? Hívjon minket! +36309442845

Gatsby golyóstoll

A Gatsby tollak minden egyes darabja tükrözi az 1920-as évek „amerikai álom” életérzését. Fém részei páratlan harmóniát alkotnak akár fával, akril gyantával vagy truestone-nal.  Kézbesimuló formája vonzza a tekintetet.

Hanyag elegancia és lágy vonások tökéletes kettőse. A Gatsby golyóstoll kisebb és erőteljesebb, mint társai. A markáns forma párosul a kiváló minőségű alapanyagokkal, amelynek eredményeként egy prémium minőségű, egyedi tollat tarthatunk a kezünkben. Ahogy egy jó szivar tulajdonosa, úgy a Gatsby toll is a tökéletességre törekszik.

Hagyományos tekerős modell, Parker betéttel kompatibilis.

A golyóstollak szerkezetüknek köszönhetően kifejezetten kényelmessé teszik a kézírást, hegyük szinte siklik a papíron. Kiváló útitársak – magán vagy üzleti útra készülve a legkisebb táskában is kényelmesen elférnek és bármikor könnyen előkaphatóak, ha szükség van rájuk.

A Pendors golyóstollak olyanok kezében kelnek igazán életre, akik értékelik az arisztokratikus designt és kedvelik az elegancia apró részleteit. Akik a rohanó 21. század mindennapjaiban nagyra tartják a múlt értékeit, ugyanakkor nem engednek a modern kor minőségi elvárásaiból.


10termék 110
Szűrés
Meghatározó színárnyalat
Anyag
Szerkezet