Kérdése van? Hívjon minket! +36309442845

Mistral Töltőtoll, Szarvasagancs, Ródium szerkezet, fegyverfém gyűrű
Mistral Töltőtoll, Szarvasagancs, Ródium szerkezet, fegyverfém gyűrű
82 000 Ft

Mistral Töltőtoll, Szarvasagancs, Ródium szerkezet, fegyverfém gyűrű

Mistral Töltőtoll, Szarvasagancs, Ródium színű szerkezet, Fegyverfém színű gyűrű

A töltőtoll hűségesen el fogja Önt kísérni élete legfontosabb pillanataiban. A doktori disszertáció aláírása, a házassági eskü megpecsételése vagy gyermekének születési papírjainak kitöltése mind életünk meghatározó eseményei. A töltőtoll tökéletesen alkalmas arra, hogy ezeket a felbecsülhetetlen pillanatokat méltó módon megőrizze. 

Prémium minőségű tollhegyeim tökéletesen oszlatják el a tintát a papíron. A fémrészek színei kombinálhatóak az Ön ízlésének megfelelően.  


Szarvasagancs tolltest: A toll teste valódi szarvasagancsból készült. A gímszarvas agancsából készült toll számomra a tökéletes egyensúlyt jelképezi a lendülettel fűtött és a belső békére törekvő, nyugalomban töltött időszakok között.

Ródium színű szerkezet: szürkésfehér színű, rendkívül fényes fém, mely kiválóan ellenáll a korroziónak. Ez a tulajdonság különösen fontos ékszerek, órák és más magas minőségű kiegészítők, például tollak készítésekor. Annak ellenére, hogy ritka és drága, tulajdonságai miatt rendkívül keresett a luxusiparban és a magas minőségű technológiai alkalmazásokban.

 

 

Típus
Töltőtoll
Hossz
13,3 cm
Súly
38 g
Anyag
Szarvasagancs
Gyűrű
Fegyverfém
Szerkezet
ródium
Raktáron
82 000 Ft
Adatok
Gyártó
Pendors
Cikkszám
MT1004
Hasonló termékek