Kérdése van? Hívjon minket! +36309442845

Rendezvények ahol találkozhatunk

Vasúttörténeti park - Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás

Vasúttörténeti park - Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás

Találkozzunk a 39. Budapesti Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállításon, a Vasúttörténeti Parkban!

39. alkalommal rendezik meg a Magyar Vasúttörténeti Parkban a Budapesti Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítást. Hazánk egyik legnagyobb ásványkiállítása 2024. augusztus 30. és szeptember 1. között tart nyitva 10:00 és 18:00 óra között. Több mint 200 kiállító gondoskodik arról, hogy szuper ajánlatokra és különleges kincsekre bukkanhass.

Budapesti Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás 2024

Kínálat

3 napon át több ezernyi csillogó ékszer, kisebb-nagyobb ásványok és ritkaságszámba menő drágakövek versengenek az érkezők figyelméért. Színben és típusokban is olyan hatalmas lesz a választék, hogy szinte lehetetlen üres kézzel távozni. A felhozatalban olcsóbb és drágább darabok is vannak, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához legjobban illő köveket.

Ahogy azt megszokhattuk, nem csupán vásárolni lehet a rendezvény alatt, hanem tanulni is. Idén is lesznek ugyanis ismeretterjesztő előadások, valamint szórakoztató családi programok. Nem érdemes kihagyni Dr. Hollósy Ferenc produkcióját, aki az ásványok fluoreszcenciájának titkaiba kalauzolja el a közönséget. De ki lehet majd próbálni a kincsmosást, felpattanhattok a Vasúttörténeti Múzeum kisvasútjára vagy akár a Kőkaszinó szerencsekereket is megpörgethetitek értékes nyereményekért.

Megközelítés

A Budapest XIV. kerületében elterülő Vasúttörténeti Park autóval könnyedén elérhető a a Róbert Károly körút felől. Újpest irányába kell haladni a Reitter Ferenc utca mentén, majd Rákos-patak elhagyása után a Dolmány utcába jobbra fordulni. Innen már egyenes út vezet a múzeum bejáratáig.

Aki tömegközlekedéssel szeretné megközelíteni a helyszínt, az választhatja a 30-as, 30A és 230-as (Rokolya utcai megálló) vagy a 120-as buszjáratot (Reitter Ferenc utca megálló).


Parkolás

Ingyenes, zárt parkolót biztosítanak a látogatás idejére minden autóval érkezőnek. Fontos, hogy kizárólag a parkolásra kijelölt területet vegyétek igénybe, ugyanis a szabálytalanul parkoló járműveket elszállíttatják!